Otros

Amuesa diversos símbolos matemáticos.

P'aportar a esti comandu...

Menú contestual de la ventana de comandos - Otros

Choose View - Elements; then on the Elements pane select Others from the listbox.

Llista de tolos símbolos

Icon

Parcial

Inxerta'l símbolu d'una diferenciación parcial. Comandu pa la ventana Comandos: partial

Icon

Infinitu

Inxerta'l símbolu d'infinitu. Comandu pa la ventana Comandos: infinity o infty

Icon

Nabla

Inxerta'l símbolu pa un operador vectorial Nabla. Comandu pa la ventana Comandos: nabla

Icon

Esiste

Inxerta'l símbolu pa un quantor d'Esistencia. Comandu pa la ventana Comandos: exists

Icon

Nun esiste

Inxerta'l símbolu d'una cuantificador d'esistencia. El comandu pa la ventana de comandos nun esiste

Icon

Pa toos

Inxerta'l símbolu pa un cuantificador universal "pa toos". Comandu pa la ventana Comandos: forall

Icon

h barra

Inxerta'l símbolu pa la constante h barra. Comandu pa la ventana Comandos: hbar

Icon

Lambda barra

Inxerta'l símbolu d'una lambda barra. Comandu pa la ventana Comandos: lambdabar

Icon

Parte real

Inxerta'l símbolu de la parte real d'un númberu complexu. Comandu pa la ventana Comandos: re

Icon

Parte imaxinaria

Inxerta'l símbolu de la parte imaxinaria d'un númberu complexu. Comandu pa la ventana Comandos: im

Icon

p de Weierstrass

Esti iconu inxerta'l símbolu d'una función p de Weierstrass. Comandu pa la ventana Comandos: wp

Icon

Flecha izquierda

Esti iconu inxerta una flecha escontra la esquierda. Comandu pa la ventana Comandos: leftarrow

Icon

Flecha drecha

Esti iconu inxerta una flecha escontra la derecha. Comandu pa la ventana Comandos: rightarrow

Icon

Flecha arriba

Esti iconu inxerta una flecha escontra riba. Comandu pa la ventana Comandos: uparrow

Icon

Flecha abaxo

Esti iconu inxerta una flecha escontra baxo. Comandu pa la ventana Comandos: downarrow

Icon

Puntos suspensivos

Esti iconu inxerta unos puntos suspensivos (tres puntu horizontales baxos). Comandu pa la ventana Comandos: dotslow

Icon

Elipsis d'exa matemática

Esti iconu inxerta una elipsis d'exa (tres puntu horizontales centraos verticalmente). Comandu pa la ventana Comandos: dotsaxis

Icon

Elipsis vertical

Esti iconu inxerta una elipsis vertical (tres puntu verticales). Comandu pa la ventana Comandos: dotsvert

Icon

Elipsis diagonal haza arriba

Esti iconu inxerta una elipsis en diagonal escontra riba (tres puntu en diagonal de la parte inferior esquierda a la parte cimera derecha)Comandu pa la ventana Comandos: dotsup o dotsdiag

Icon

Elipsis diagonal haza abaxo

Esti iconu inxerta unos puntos suspensivos en diagonal escontra baxo (tres puntu en diagonal de la parte cimera esquierda a la parte inferior derecha)Comandu pa la ventana Comandos: dotsdown

Pue inxertase un épsilon posterior escribiendo backepsilon na ventana Comandos.

Pa inxertar un marcador de posición de testu na fórmula, escriba <?> na ventana Comandos.