Cronometrar los cambeos de diapositiva

LibreOffice ayuda a definir los intervalos de tiempu correctos pa los cambeos de diapositiva.

Prepare les diapositives, empecipie la presentación por aciu d'un símbolu especial, diga a un públicu imaxinariu'l testu faláu correspondiente a la primer diapositiva, meyora a la diapositiva siguiente, etcétera. LibreOffice rexistra'l tiempu de presentación de cada diapositiva por que la próxima vegada qu'execute la presentación con cambeos de diapositiva automáticos los intervalos de tiempu coincidan colos rexistraos.

Pa rexistrar una presentación cronometrada

1. Abra una presentación y pase a Clasificador de diapositives Ver.

2. Empezar la demostración col iconu Ensayar intervalosIconu na barra de Vista Diapositiva. Ellí ver la primer diapositiva, y un temporizador nuna esquina embaxo.

3. Cuando seya'l momentu de pasar a la siguiente diapositiva, faiga clic nel cronómetru. Pa caltener la configuración predeterminada d'una diapositiva, faiga clic na diapositiva, non nel cronómetru. Siga esti procedimientu con toles diapositives de la presentación.

4. LibreOffice grabó'l tiempu de presentación de cada diapositiva. Guarde la presentación.

5. If you want the whole presentation to auto-repeat, open the menu Slide Show - Slide Show Settings. Click Loop and repeat after and OK.