Importar páxina HTML a presentación

Pue importase cualquier ficheru de testu a una diapositiva, inclusive'l testu conteníu en documentu HTML.

Pa inxertar testu procedente d'un ficheru nuna diapositiva:

1. Escueya Inxertar - Ficheru na diapositiva na que deseye inxertar el testu.

2. Escueya "Testu" o "Documentu HTML" como Tipu de ficheros.

3. Busque el ficheru que contenga'l testu que deseye amestar y calque Inxertar.

Si el ficheru de testu contién más cantidá de testu del que pue inxertase nuna única diapositiva, pue estremalo ente delles diapositives.

1. Faiga un doble pulsación sobre'l testu inxertáu pa entrar nel mou d'edición.

2. Escueya tol testu qu'apaeza per debaxo del área de la diapositiva visible y calque el + X.

3. Escueya Inxertar - Diapositiva y, de siguío, calque el + V.

4. Repita los pasos del 1 al 3 hasta que tol testu quede dientro de les diapositives.

Guardar una presentación en formatu HTML