Zoom

Amenorga o aumenta'l tamaƱu de la visualizaciĆ³n en pantalla del documentu actual. Faiga clic na flecha qu'hai xuntu al sĆ­mbolu p'abrir la barra de ferramientes Escala.

Iconu

Zoom

Iconu

Zoom (LibreOffice Impress en Vista Esquema y Diapositives)

Averar

Amuesa la diapositiva al doble del tamaƱu actual.

TamiƩn pue escoyese la ferramienta Averar y abasnar un marcu rectangular alredor del Ɣrea que'l so tamaƱu deseyar aumentar.

Iconu

Averar

AlloƱar

Amuesa la diapositiva cola metƔ del tamaƱu actual.

Iconu

AlloƱar

Zoom 100%

Amuesa la diapositiva col so tamaƱu actual.

Iconu

Zoom 100%

Vista previa del zoom

Vuelve al factor d'escala usĆ”u enantes na visualizaciĆ³n de la diapositiva. TamiĆ©n pue calcar +Coma(,).

Iconu

Vista previa del zoom

Siguiente Zoom

Desfai l'aiciĆ³n del comandu Factor d'escala anterior. TamiĆ©n pue calcar +puntu(.).

Iconu

Siguiente Zoom

Entire Page

Amuesa tola diapositiva en pantalla.

Iconu

Entire Page

Page Width

Amuesa tol anchu de la diapositiva. Ye posible que los bordes cimeru ya inferior nun seyan visibles.

Iconu

Page Width

Optimal View

Camuda'l tamaƱu de la visualizaciĆ³n por qu'incluya tolos oxetos de la diapositiva.

Iconu

Optimal View

Zoom d'oxetos

Camuda'l tamaƱu de la visualizaciĆ³n de cuenta qu'incluya los oxetos escoyĆ­os.

Iconu

Zoom d'oxetos

Mover

Mueve la diapositiva dientro de la ventana de LibreOffice. Asitie'l punteru na diapositiva y arrastre pa movela. Al soltar el botĆ³n del mur escueye la Ćŗltimo ferramienta utilizada.

Iconu

Mover