Definir presentación personalizada

Crea una presentación personalizada.

P'aportar a esti comandu...

Escoyer Presentación - Presentación personalizada y faiga clic en Nueva.

Crear una presentación personalizada

Escueya una páxina y calque en >> o en << p'amestala o quitar de la llista.

Amiesta una diapositiva esistente al final de la llista Diapositives seleicionaes. Tien de seleicionar una diapositiva de la llista Diapositives esistentes antes de que pueda usar esti botón.

Desanicia una diapositiva de la llista Diapositives seleicionaes. Tien de seleicionar una diapositiva de la llista Diapositives seleicionaes antes de que pueda usar esti botón.

Nome

Amuesa'l nome de la presentación personalizada. Si deseyar pue escribir un nuevu nome.

Diapositives esistentes

Llista toles páxines nel orde en que s'amuesen nel documentu actual.

Presentación personalizada

Contien toles páxines de la presentación personalizada en pantalla. Si deseyar, pue camudar l'orde de la llista abasnando enriba o embaxo les páxines.