Export

Esporta la presentación o dibuxu y define les opciones d'esportación.

P'aportar a esti comandu...

Escoyer Ficheru - Esportar

Los siguientes formatos de ficheros presenten opciones adicionales d'esportación dempués de calcar Guardar:

Documentu HTML, JPEG, SVM/WMF/PICT/MET, BMP, GIF, EPS, PNG, PBM, PPM, PGM.

Si escueye'l formatu de ficheru "Macromedia Flax (SWF)", l'actual documentu de Impress o Draw va esportar al formatu Macromedia Flax.

Si escueye "Documentu HTML" como formatu de ficheru, apaez el Asistente pa exportación HTML. Esti asistente empondrá-y pol procesu d'esportación, y contempla la posibilidá de guardar les imaxes de la presentación en formatu GIF o JPG.

Diálogu Esportar

Información sobre filtros d'importación y esportación