Anovamientu por Internet

Specifies some options for the automatic notification and downloading of online updates to LibreOffice.

P'aportar a esti comandu...

Choose - LibreOffice - Online Update.

Guetar anovamientos automáticamente

Marque la opción pa guetar anovamientos dacuando, depués escueya l'intervalu de tiempu que tien de trescurrir por que LibreOffice verifique nuevamente la esistencia d'anovamientos. LibreOffice va verificar una vegada per día, selmana o mes, en cuanto detéctese una conexón a Internet. Si coneutar a Internet al traviés d'un sirvidor proxy, configure'l proxy en - Internet - Proxy.

Cuando hai una anovación disponible, apaez un iconu na barra de menúes con una burbuya d'ayuda que contién testu esplicativu. Faiga clic nel iconu pa siguir.

Si desactivar la caxellu, l'iconu desaniciar de la barra de menúes.

Iconu de nota

Anovamientu por Internet ye un módulu que pue escoyese o deseleicionarse pa la so instalación. Escueya la instalación personalizada de LibreOffice.

Acaldía

va realizase una comprobación una vegada al día.

Cada selmana

va realizase una comprobación una vegada a la selmana. Ésta ye la configuración predeterminada.

Cada mes

va realizase una comprobación una vegada al mes.

Guetar

va realizase una comprobación agora.

Download updates automatically

Enable the automatic download of updates to the specified folder.

Destín de la descarga

Amuesa la carpeta escoyida p'ficheros descargaos.

Change

Click to select a folder to download the files.