Corréu electrónicu de Combinar correspondencia

Specifies the user information and server settings for when you send form letters as e-mail messages.

P'aportar a esti comandu...

Open a text document, choose - LibreOffice Writer - Mail Merge E-mail.

Información del usuariu

Introduza la información del usuariu que se va utilizar cuando unvie mensaxes de corréu electrónicu.

El so nome

Escriba'l so nome.

Direición de corréu electrónicu

Escriba la so direición de corréu electrónicu pa les respuestes.

Unviar respuestes a distintes direiciones de corréu electrónicu

Utiliza la direición de corréu electrónicu especificada nel cuadru de testu Direición de respuesta como direición de corréu de respuesta.

Direición de respuesta

Especifique la direición que se va utilizar pa les respuestes de corréu electrónicu.

Configuración del sirvidor de salida (SMTP)

Especifique la configuración del sirvidor pa los mensaxes de corréu electrónicu de salida.

Nome del sirvidor

Escriba'l nome del sirvidor SMTP.

Puertu

Especifique'l puertu SMTP.

Usar conexón segura

Cuando ta disponible, utiliza una conexón segura pa unviar mensaxes de corréu electrónicu.

Autenticación del sirvidor

Abre'l diálogu Autenticación del sirvidor, que dexa especificar la configuración de autenticación del sirvidor pal corréu electrónicu seguru.

Probar configuración

Abre'l diálogu Probar configuración de la cuenta pa probar la configuración actual.