Application Colors

Establez el colores de la interfaz d'usuariu de LibreOffice. La configuración actual pue guardase en forma d'esquema de colores y cargase más palantre.

P'aportar a esti comandu...

Choose - LibreOffice - Application Colors.

Accesibilidá en LibreOffice

Esquema de colores

Guardar y desaniciar esquemes de colores.

Esquema

Escueye l'esquema de color que deseya utilizar.

Guardar

Guarda la configuración actual en forma d'esquema de colores que pue cargase más palantre. El nome amestar nel cuadru Esquema.

Nome del esquema de colores

Escriba un nome pal esquema de colores.

Desaniciar

Desanicia l'esquema de colores que s'amuesa nel cuadru Esquema. Nun ye posible desaniciar l'esquema Predetermináu.

Esquema

Escueya'l colores de los elementos de la interfaz d'usuariu.

P'aplicar un color a un elementu de la interfaz d'usuariu, compruebe que tea escoyida'l caxellu de verificación asitiada al pie de dichu elementu. Pa anubrir un elementu de la interfaz d'usuariu, deseleicione el caxellu de verificación.

Iconu de nota

Dalgunos de los elementos de la interfaz d'usuariu nun puen anubrise.

Iconu de nota

P'aumentar la visibilidá del cursor, si l'usuariu establez el color de fondu de la pantalla ente 40% gris y 60% gris, el cursor camuda automáticamente a 40% gris.

La configuración de colores Automática devuelve'l color predetermináu al elementu de la interfaz d'usuariu.

Les configuraciones de colores de "Enllaces visitaos" y "Enllaces ensin visitar" utilícense namái nos documentos creaos dempués d'aplicar la configuración.