Fontes

Sustitúi un tipu de lletra de la so elección. La sustitución troca un tipu de lletra namái cuando s'amuesa en pantalla, o en pantalla y al imprentar. El remplazo nun camuda los tipos de lletra establecíos y que se guarden nel documentu.

Si deseyar, pue anular la fonte de sustitución predeterminada utilizada pol sistema operativu cuando s'atope nun documentu con una fonte non disponible.

P'aportar a esti comandu...

Choose - LibreOffice - Fonts.

Iconu de nota

La sustitución de fontes afecta tamién a la visualización de fontes na interfaz d'usuariu de LibreOffice.

Iconu d'alvertencia

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.

Utilizar la tabla de sustitución

Activa la configuración de sustitución de tipos de lletra definida.

Tabla de sustitución

Amuesa'l tipu de lletra orixinal y el que lo va a sustituyir. Escueya Siempres pa sustituyir el tipu de lletra, anque'l tipu de lletra orixinal tea instaláu nel sistema. Escueya Namái pantalla pa sustituyir namái el tipu de lletra de la pantalla y nunca remplazar el tipu de lletra al imprentar.

Siempres caxa de verificación

caxa de verificación namái pa Pantalla

Aición de troquéu

marcáu

en blancu

Remplazo de tipu de lletra en pantalla y al imprentar, yá seya que'l tipu de lletra tea instaláu o non.

marcáu

marcáu

Remplazo del tipu de lletra namái en pantalla, yá seya que'l tipu de lletra tea instaláu o non.

en blancu

marcáu

Remplazo de tipu de lletra namái en pantalla, pero siempres y cuando el tipu de lletra nun tea disponible.

en blancu

en blancu

Remplazo del tipu de lletra en pantalla y al imprentar, pero namái si'l tipu de lletra nun ta disponible.

Fonte

Escriba o escueya'l nome del tipu de lletra que deseye sustituyir.

Trocar con

Escriba o escueya'l nome del tipu de lletra sustituyíu.

Aceutar

Aplica la sustitución de tipos de lletra escoyida.

Iconu

Aceutar

Desaniciar

Desanicia la sustitución de tipos de lletra escoyida.

Iconu

Desaniciar

Configuración de fontes pa los códigos fonte HTML y Basic

Escueya la fonte y el so tamañu pa la visualización del códigu fonte HTML y Basic.

Tipos de lletra

Escueya'l tipu de lletra pa la visualización del códigu fonte HTML y Basic. Escueya Automáticu pa detectar automáticamente un tipu de lletra afayadizu.

Solamente tipos de lletra non proporcionales

Compruebe que namái apaezan tipos de lletra non proporcionales nel cuadru de llista Tipos de lletra.

Tamañu

Escueya un tamañu de tipu de lletra pa visualizar el códigu fonte HTML y Basic.