Editar módulu

P'aportar a esti comandu...

Choose - Language Settings - Writing Aids, in the Available language modules list, select one of the language modules and then click Edit.

Opciones

Especifica l'idioma y l'ortografía disponible, el separtamientu silábicu y los submódulos del Diccionariu de sinónimos pal módulu escoyíu. Pue ordenar los submódulos por prioridá.

1. Escueya l'idioma de la llista Idioma.

2. Marca tolos módulos que se deben activar pa esti idioma so les testeres Ortografía, Separtamientu silábicu y Diccionariu de sinónimos.

3. Siempres que tenga más d'un submódulo disponible pa una área, los submódulos d'ortografía y del diccionariu de sinónimos procesar nel orde en qu'apaecen na llista. Pue camudar l'orde por aciu los botones Escontra riba y Escontra baxo.

4. Namái pue activase un submódulo en Separtamientu silábicu.

Idioma

Especifica l'idioma del módulu.

En tolos campos de seleición del idioma en LibreOffice, aplícase lo siguiente:

Les entraes d'idioma tienen una marca delantre si la correición ortográfica ta activa pa dichu idioma.

Mover escontra riba

Aumenta la prioridá del módulu escoyíu nel cuadru de llista nun nivel.

Mover escontra baxo

Mengua la prioridá del módulu escoyíu nel cuadru de llista nun nivel.

Aviesu

Faiga clic equí pa desfacer los cambeos actuales nel cuadru de llista.