Distribuyir un filtru XML como paquete

Pue distribuyir un filtru XML a dellos usuarios utilizando un formatu de paquete especial.

Pa guardar un filtru XML como un paquete

Iconu de nota

El diálogu Configuración del filtru XML namái ta disponible cuando s'abrir un documentu de testu.

1. En Writer, escueya Ferramientes - Configuración del filtru XML.

2. Escueya'l filtru que deseye distribuyir y faiga clic en Guardar como paquete.

Pa instalar un filtru XML dende un paquete

Iconu de nota

El diálogu Configuración del filtru XML namái ta disponible cuando s'abrir un documentu de testu.

1. En Writer, escueya Ferramientes - Configuración del filtru XML.

2. Faiga clic en Abrir paquete y escueya el ficheru de paquete col filtru que deseye instalar.

Pa desaniciar un filtru XML instaláu

1. En Writer, escueya Ferramientes - Configuración del filtru XML.

2. Escueya'l filtru que deseye desaniciar y faiga clic en Desaniciar.