Impresión en blancu y negru

Imprentar testu ya imaxe en blancu y negru

1. Escueya Ficheru - Imprentar. va abrise la lling√ľeta Xeneral del cuadru de di√°logu.

2. Calque nel botón Propiedaes. Va Apaecer el diálogu de propiedaes de la imprentadora.

3. Escueya la opción d'imprentar en blancu y negru. Pa llograr más información, consulte'l manual d'usuariu de la so imprentadora.

4. Confirme les opciones del cuadru de di√°logu Propiedaes y faiga clic en Imprentar.

El documentu actual va imprentar en blancu y negru.

Imprentar en LibreOffice Impress y LibreOffice Draw en blancu y prietu

1. Escueya "Ferramientes - Opciones - LibreOffice Impress" o "Ferramientes - Opciones - LibreOffice Draw", seg√ļn seya'l casu.

2. Escueya la opción Imprentar.

3. En Calid√°, escueya Escala de buxu o Blancu y prietu y calque Aceutar.

Si escoyóse dalguna d'estes opciones, toles presentaciones o dibuxos van imprentase ensin color. Si namái deseya imprentar en prietu el trabayu d'impresión actual, escueya esa opción en Ficheru - Imprentar - LibreOffice Draw/Impress.

Escala de grises convierte tolos colores a un máximu de 256 gradaciones ente'l blancu y el negru. Tol testu imprentar en negru. Los fondos establecíos por aciu la seleición de Formatu - Páxina - Fondu nun se van imprentar.

Blanco y negru convierte tolos colores en blancos o negros. Los bordes alredor de los oxetos van imprentar en negru. Tol testu imprentar en negru. Los fondos establecíos por aciu la seleición de Formatu - Páxina - Fondu nun se van imprentar.

Imprentar un testu nam√°i en blancu y negru

En LibreOffice Writer pue optase por imprentar en blancu y negru testu formateáu con color. Pue especificase esta opción pa tolos trabayos d'impresión de documentos siguientes, o namái pal procesu d'impresión actual.

Imprentar tolos documentos de testu en blancu y negru.

1. Escueya "Ferramientes - Opciones - LibreOffice Writer" o "Ferramientes - Opciones - LibreOffice Writer/Web".

2. Escueya la opción Imprentar.

3. En Conteníu, escueya Imprentar en negru y calque Aceutar.

Tolos documentos de testu o HTML van imprentar col testu en negru.

Imprentar documentu de testu actual en blancu y negru.

1. Escueya Ficheru - Imprentar. Depu√©s faiga clic na lling√ľeta LibreOffice Writer.

2. Escueya El testu en negru y faiga clic en Imprentar.

Di√°logu Imprentar

Di√°logu Ferramienta - Opciones