Navegador pa la vista xeneral del documentu

Tol conteníu de la ventana Navegador denominar equí "categoríes", yá seyan los títulos, fueyes, tables, marcos de testu, gráficos, oxetos OLE, seiciones, hiperenllaces, referencies, índices o comentarios.

El Navegador amuesa tolos oxetos conteníos nun documentu. Un signu de suma al pie d'una área indica que, a lo menos, esiste un oxetu d'esti tipu. Si asítiase'l punteru del mur sobre'l nome del área, l'ayuda emerxente va amosar el númberu d'oxetos.

Abra una categoría con una pulsación nel signu de más. Si namá-y interesen les entraes qu'apaecen nesta categoría, escuéyala y calque el símbolu Conmutar visualización del conteníu. De siguío van amosase los oxetos d'esa categoría hasta que vuelva calcar el símbolu.

Pue acoplar el Navegador en borde de cualquier documentu o volver convertilo nuna ventana llibre (faciendo doble clic nel área gris). Cuando'l Navegador ye una ventana llibre, pue camudar el so tamañu.

Navegación pa llegar al oxetu con rapidez.

La función Abasnar y asitiar en documentos de LibreOffice