Crear ya imprentar etiquetes y tarxetes de visita

Diseñar tarxetes de visita por aciu d'un diálogu

Escueya Ficheru - Nuevu - Tarxetes de visita p'abrir el diálogu Tarxetes de visita que dexa escoyer l'aspeutu de les tarxetes de visita.

Diseñar etiquetes y tarxetes de visita

Pue diseñar les etiquetes y les tarjas de visita por aciu el diálogu Etiquetes.

1. Escueya Ficheru - Nuevu - Etiquetes p'abrir el diálogu Etiquetes.

2. Determine'l formatu de les etiquetes na ficha Etiquetes nel área Formatu.

LibreOffice Writer contién munchos formatos de fueyes comercialmente disponibles pa les etiquetes, insinies identificativas y tarxetes de visita. Tamién pue amestar otros formatos definíos pol usuariu.

3. Na ficha Etiquetes y nel área Testu d'etiqueta escueya'l testu de la etiqueta.

Esto inclúi con frecuencia los campos de bases de datos, de forma que les etiquetes puen imprimise con un conteníu variable, por exemplu al unviar "formularios". Tamién ye posible imprentar el mesmu testu en cada etiqueta.

Use los cuadros de llista Base de datos y Tabla pa escoyer la base de datos y la tabla de les que se deben llograr los campos de datos. Faiga clic nel botón de flecha pa tresferir el campu de datos escoyíu al área d'inscripción. Calque Intro pa inxertar un saltu de llinia. Tamién pue escribir espacios y cualesquier otru testu fixu.

Na ficha Formatu pue definir formatos d'etiqueta personalizaos, non incluyíos nos formatos predefiníos. Pa ello, escueya "Usuariu" nel cuadru de llista Tipu. La ficha Opciones dexa especificar si van crease toles etiquetes o namái delles concretes.

4. Na llingüeta Opciones, verifique si escoyóse Sincronizar conteníos. Si ye asina, una etiqueta namái se debe introducir y editar una vegada (na etiqueta cimera esquierda)

5. Calque en Nuevu documentu pa crear un documentu nuevu cola configuración introducida.

6. Desque calcara sobre Nuevu documentu, verá una pequeña ventana col botón Sincronizar etiquetes. Escriba la primera etiqueta. Desque calque nel botón Sincronizar etiquetes, la etiqueta en cuestión va copiar en toles otres etiquetes de la fueya.

Impresión d'etiquetes de direiciones

Crear una base de datos

Tarxetes de visita