Editar oxetos gráficos

Escueya Ver - Barres de ferramientes - Dibuxo p'abrir la barra de ferramientes Dibuxu, si inda nun ta abierta.

Los oxetos de dibuxu puen editase y modificar darréu. Los oxetos de dibuxu creaos d'esta miente son imaxes vectoriales que puen escalase llibremente ensin perder calidá.

Pa crear un rectángulu calque'l símbolu correspondiente y mueva el cursor hasta'l llugar del documentu onde deseye asitiar una esquina de la figura. Caltenga calcáu'l botón del mur mientres lu abasna a la esquina contraria del rectángulu. Cuando suelte'l botón del mur'l rectángulu va inxertar nel documentu. Queda escoyíu, por que pueda editalo por aciu el menú contestual.

Iconu de nota

Si desea volver a el mou de testu normal dempués de crear y editar oxetos de dibuxu faiga clic nuna área del documentu que nun contenga dibuxos nin otros oxetos. Si ve un cursor de dibuxu, sala primero d'esta miente faciendo clic nel iconu Escoyer.

Información sobre cada símbolu en particular