Abrir documentos guardaos con otros formatos

P'abrir un documentu guardáu con otru formatu, siga esti procedimientu:

1. Escueya Ficheru - Abrir.

2. Escueya un formatu na llista Ficheros de tipu.

3. Escueya un nome de ficheru y calque Abrir.

If you always want the file dialogs to show another format by default, choose - Load/Save - General and select that format as Default file format.

Conversión de tolos documentos d'una carpeta

Abra l'asistente, qu'empón nel procedimientu, pa copiar y convertir tolos documentos de Microsoft Word, Excel o PowerPoint en documentos OpenDocument. Escueya un directoriu d'orixe y unu de destín, especifique si deseya convertir documentos o plantíes, etcétera.