Amestar un botón de comandu a un documentu

Pue utilizar la barra de herramienta Campos de control de formulariu p'amestar caxellos de verificación, botones, tables con rexistros de datos y otros controles a un documentu.

P'amestar un botón a un documentu

1. Escueya Ver - Barres de herramienta - Campos de control de formulariu.

2. Na barra de herramienta Campos de control de formulariu, faiga clic nel iconu Botón de comandu.

El punteru del mur adopta l'aspeutu d'una cruz.

3. Arrastre nel documentu pa dibuxar el botón.

4. Faiga clic col botón derechu y escueya Campu de control.

5. Especifique les propiedaes del botón.

6. Pa camudar la etiqueta del botón, faiga clic na ficha Xeneral y edite el testu del cuadru Etiqueta.

7. P'asignar una macro al botón, faiga clic na ficha Eventos y faiga clic nel botón de puntos suspensivos ... qu'hai al pie de l'aición del botón que se deseya qu'execute la macro. Nel diálogu Asignar macro, busque la macro que deseya usar y faiga clic en Aceutar.

8. Zarru'l diálogu Propiedaes.

9. (Opcional) Indique les propiedaes del formulariu al que pertenez el botón.

10. Faiga clic col botón derechu nel botón y escueya Formulariu.

11. Ábrese'l diálogu Propiedaes del formulariu.

12. Especifique les propiedaes pal formulariu y depués zarru'l diálogu.