Fontwork pa testu d'arte gráfico

Pue utilizar Fontwork pa crear oxetos de testu gráficu.

Pa crear un oxetu Fontwork

1. Si nun ve la barra de ferramientes Dibuxo o la barra de ferramientes Fontwork, escueya Ver - Barres de ferramientes p'habilitar la barra de ferramientes.

2. Na barra de ferramientes Dibuxu o Fontwork, faiga clic nel iconuGalería de Fontwork. Iconu

3. Nel diálogu Galería de Fontwork, escueya un estilu de Fontwork y faiga clic n'Aceutar.

L'oxetu Fontwork inxertar nel so documentu. Los oxetos Fontwork son formes personalizaes. Pue camudar ente les vistes de 2D y 3D en cualquier momentu usando la barra de ferramientes "Configuración 3D".

4. Faiga doble clic nel oxetu p'aportar a el mou d'edición de testu.

5. Sustituya'l testu de Fontwork predetermináu con unu propiu.

6. Calque Esc pa salir del mou d'edición de testu.

Pa editar un oxetu Fontwork

1. Faiga clic nel oxetu Fontwork. Si l'oxetu Fontwork inxertar no fondero, caltenga calcada la tecla Ctrl mientres fai clic.

Apaez la barra de ferramientes Fontwork. Si nun ve la barra de ferramientes Fontwork, escueya Ver - Barres de ferramientes - Fontwork.

2. Faiga clic nun iconu de la barra de ferramientes Fontwork.

Tán disponibles los siguientes iconos:

Pa editar más atributos de Fontwork

1. Faiga clic nel oxetu Fontwork. Si l'oxetu Fontwork inxertar no fondero, caltenga calcada la tecla Ctrl mientres fai clic.

2. Escueya les propiedaes na barra de ferramientes Propiedaes del oxetu de dibuxu. Ente otres opciones, pue camudase l'anchu y color de la llinia, o'l color y estilu de rellenu.