Amestar botones a barres de ferramientes

P'amestar un botón a una barra de símbolos:

Abra'l menú contestual de la barra de ferramientes (clic drechu col mur), escueya Botones visibles y, darréu, seleicione'l botón que quier amosar.

P'amestar un botón a la llista de botones visibles:

1. Escueya Ferramientes - Personalizar y faiga clic na ficha Barres de ferramientes.

2. Nel cuadru Barres de símbolos, marque la que deseye camudar.

3. Faiga clic en Amestar comandos , escueya'l comandu nuevu y, de siguío, faiga clic en Amestar.

4. Si deseyar, pue reorganizar la llista Comandos escoyendo un nome de comandu y faciendo clic en Mover escontra riba y Mover escontra baxo.

5. Calque Aceutar.