La función Abasnar y asitiar en documentos de LibreOffice

El métodu d'abasnar y asitiar brinda numberoses opciones pa mover y copiar oxetos. Por aciu el mur puen movese o copiar fragmentos de testu, oxetos de dibuxu, gráficos, campos de control de formulariu, hiperenllaces, rangos de caxelles y un llargu etcétera.

Tenga en cuenta que'l punteru del mur contién un signu más al copiar y una flecha al crear un enllaz o un hiperenllaz.

Punteru del mur

Descripción

Desplazamientu de datos col punteru del mur

Mover

Copia de datos col punteru del mur

Copiar

Punteru del mur qu'inxerta enllaz

Crear enllaz

Si prímese o Shift+ mientres se dexa de primir el botón del mouse, pue controlase si l'oxetu ye copiáu, movíu o si un enllaz foi creáu.

Icon

Retire los oxetos del Navegador abasnar y determine nel submenú del símbolu Mou Abasnar si l'oxetu tien d'inxertase como copia, como enllaz o como hiperenllaz.

Iconu de conseyu

Pue encaboxar una aición d'abasnar y asitiar en LibreOffice en cualquier momentu calcando la tecla Esc enantes de soltar el botón del mur.

Copiar imaxes d'un documentu a otru

Copiar una área de fueya de cálculu nun documentu de testu

Copiar una imaxe del Gallery

Amestar imaxes a la Gallery