Guetar en tables y formularios

Iconu

Nos documentos y fueyes de cálculu en que s'usen campos de control de formulariu, faiga clic nel iconu Guetar rexistru na barra de formularios p'abrir un diálogu y guetar cualquier testu o valor.

Pue guetar nun campu de datos o en toos. De la mesma, tamién pue escoyer si'l testu tien d'atopase al empiezu, a la fin o en cualesquier llugar del campu de datos. Amás, pue utilizar los comodinos ? y *, como de vezu nel diálogu Guetar y trocar. Pue alcontrar más información sobre la función de busca de la base de datos na Ayuda de LibreOffice.

Guetar con un filtru de formulariu