Usar y editar informes de bases de datos

Utilizar un informe

LibreOffice guarda la información de los informes creaos nun ficheru de base de datos.

1. Escueya Ficheru - Abrir y escueya el ficheru de base de datos.

2. Na ventana del ficheru de base de datos, faiga clic nel iconu Informes.

3. Faiga doble clic n'unu de los enllaces d'informes p'abrir l'informe.

Iconu de nota

Esta lliga que son amestaos automáticamente cuando creas un nuevu reporte pol Asistente d'informes o dientro de la ventana del Constructor d'informes.

Editar un informe creáu na ventana de Constructor d'Informes

La ventana del Constructor d'informes abrir con reportar d'información cargaos.

Usa na barra de ferramientes y un menu de comandos y fai abasnar y asitiar pa editar l'informe como lu menta na guía de Constructor d'Informe.

Execute l'informe pa ver les resultancies del mesmu.

Editar un informe creáu pol Asistente d'informes

Pue editar los estilos de toles páxines del informe, según los estilos de párrafu, los formatos numbéricos, les etiquetes de campu impresu, etc.

Iconu d'alvertencia

Nun siendo que tenga una conocencia refecha de la base de datos a la qu'apuerta l'informe, nun edite la instrucción SQL, el nome de la base de datos, los controles de formulariu ocultos o la información rellacionada del informe.

Información xeneral de bases de datos