Rexistrar y desaniciar una base de datos

Los datos de cualesquier ficheru de base de datos puen rexistrase en LibreOffice. Rexistrar significa indicar a LibreOffice ónde s'atopen los datos, cómo s'entamen, cómo puen llograse, etc. Una vegada rexistrada la base de datos, pue utilizar el comandu de menú Ver - Orixe de datos p'aportar a los rexistros de datos dende los documentos de testu y les fueyes de cálculu.

Pa rexistrar un ficheru de base de datos:

1. Escueya - LibreOffice Base - Bases de datos.

2. Fai clic en Nuevu y escueye el ficheru de base de datos.

Pa quitar una base de datos rexistrada de LibreOffice

1. Escueya - LibreOffice Base - Bases de datos.

2. Escueya el ficheru de base de datos y faiga clic en Desaniciar.