Editar un títulu de diagrama

Pa editar el títulu d'una diagrama inxertáu nun documentu de LibreOffice:

1. Calque dos vegaes sobre la diagrama.

La diagrama contién bordes grises y na barra de menú va ver agora los comandos pa modificar los oxetos del diagrama.

2. Calque dos vegaes sobre'l testu del títulu predetermináu. El testu contién un borde gris. D'equí p'arriba podrá modificar. Calcando sobre la tecla d'entrada va crear una nueva filera.

If no title text exists, choose Insert - Titles to enter the text in a dialog.

3. Si en llugar de calcar dos vegaes sobre'l títulu calca namái una vegada, va poder mover el títulu col mur.

4. Si deseya camudar el formateáu del títulu principal escueya Formatu - Títulu - Títulu principal. El diálogu Títulu ábrese.

5. Escueya una de les llingüetes disponibles del diálogu pa faer los cambeos.

6. Faiga clic en Aceutar. Nel documentu, faiga clic fuera del gráficu pa salir del mou d'edición.