Amestar una testura a les barres del gráficos

Pue amestar testura a les barres d'un gráficu o diagrama (en llugar d'el colores predeterminaos) por aciu imaxes de bitmap:

1. Calque dos vegaes sobre la diagrama pa pasar a el mou edición.

2. Calque sobre cualquiera de les barres correspondientes que quier editar. Toles barres d'esta serie van seleicionase.

Si deseya editar namái una barra, clique nella.

3. Escueya nel menú contestual la entrada Propiedaes del oxetu y vaya a la ficha Área.

4. Calque en Bitmap. Nel campu de llista va poder agora escoyer un Bitmap como testura pa esta barra. Calque en Aceutar p'aplicar la configuración.