Modificar la exa del diagrama

Pa editar les exes d'una diagrama inxertáu:

1. Calque dos vegaes sobre la diagrama.

La diagrama contién bordes grises y na barra de menú va ver agora los comandos pa modificar los oxetos del diagrama.

2. Escueya Formatu - Exa y escueya la exa (o exes) que deseye editar. Un diálogu va apaecer.

3. Escueya les seiciones disponibles y camude lo necesario (por exemplu, escueya la llingüeta Escala si deseya modificar la escala de la exa).

4. Faiga clic en Aceutar. Nel documentu, faiga clic fuera del gráficu pa salir del mou d'edición.