Inxertar saltos de llinia en caxelles

Inxertar saltos de llinia en caxelles de fueyes de cálculu de LibreOffice

1. Pa inxertar un saltu de llinia nuna caxella d'una fueya de cálculu, primir les tecles +Enter.

Namái funciona si'l cursor d'edición de testu atópase dientro de la caxella, non na llinia d'entrada. Primero faiga doble clic na caxella y, de siguío, faiga un solu clic na posición del testu onde deseye inxertar el saltu de llinia.

Iconu de nota

Pue guetar un caráuter de saltu de llinia nel cuadru de diálogu Guetar y trocar buscando \n como espresión regular. Pue utilizar la función de testu CHAR(10) pa inxertar un caráuter de saltu de llinia nuna fórmula de testu.

Dar formatu a caxelles de LibreOffice Calc pal axuste de llinia automáticu

1. Escueya les caxelles nes que deseye aplicar un saltu de llinia automáticu.

2. Escueya Formatu - Caxelles - Alliniación.

3. Escueya Axustar testu automáticamente.

Inxertar saltos de llinia en tables de documentos de testu de LibreOffice Writer

1. Pa inxertar un saltu de llinia nuna caxella d'una tabla de documentu de testu, calque la tecla Entrar.

Cuando escriba a la fin de cada caxella, va introducise un saltu de llinia automáticu.