Definir bordes pa les tables y caxelles

Configurar un estilu de borde predetermin√°u

1. Escueya les caxelles que deseye modificar.

2. Faiga clic nel iconu Cantos de la barra de ferramientes Tabla (Writer) o na barra Llinies y rellenu p'abrir la ventana Cantos.

3. Faiga clic n'unu de los estilos de bordes predefiníos.

Asina se a√Īedi l'estilu escoy√≠u al estilu de borde actual de les caxelles. Escueya l'estilu de borde en blancu na parte cimera esquierda de la ventana Cantos pa dexar en blancu tolos estilos de los bordes.

Configurar un estilu de borde personaliz√°u

1. Escueya les caxelles que deseye modificar.

2. Choose Table - Properties - Borders (Writer) or Format - Cells - Borders (Calc).

3. Nel √°rea Defin√≠u pol usuariu escueya les √°rees que deseye qu'apaezan nun dise√Īu normal. Calque un borde na previsualizaci√≥n pa conmutar la seleici√≥n d'un borde.

4. Si escueye más d'una filera o columna, pue camudar les llinies entemedies ente files o columnes. Escueya los marcadores entemedios nel área Definíu pol usuariu

5. Escueya un estilu de llinia y un color pal estilu de borde escoy√≠u nel √°rea Llinia. Estos valores aplicar a toles llinies de los bordes que s'incl√ļin nel estilu de borde escoy√≠u.

6. Repita los dos √ļltimos pasos pa cada borde.

7. Select the distance between the border lines and the page contents in the Padding area.

8. Calque Aceutar p'aplicar los cambeos.