Control ActiveX p'amosar los documentos n'Internet Explorer

En Windows solamente, pue ver cualquier documentu de LibreOffice nuna ventana de Microsoft Internet Explorer. Instale'l control ActiveX nel programa d'instalación de LibreOffice.

Instalar el control ActiveX

1. Zarru LibreOffice y l'Entamu rápidu.

2. Na barra de xeres de Windows, faiga clic nel botón Empecipio. Escueya Panel de control.

3. Nel Panel de control, faiga clic en Amestar o quitar programes.

4. Na llista, faiga clic en LibreOffice y, de siguío, faiga clic en Camudar.

5. Nel Asistente pa la instalación, escueya Modificar.

6. Abra la entrada Componentes opcionales y busque la entrada Control ActiveX. Abra'l submenú del iconu y escueya la instalación de la función.

7. Faiga clic en Siguiente y Instalar.

Ver documentos de LibreOffice

1. N'Internet Explorer, busque por exemplu una páxina que contenga un enllaz a un documentu de LibreOffice Writer.

2. Calque sobre'l enllaz pa ver el documentu na ventana del Internet Explorer.

Si deseya guardar el ficheru nel discu duru, pue calcar col botón derechu sobre'l enllaz.

Editar documentos de LibreOffice

El documentu de LibreOffice amuesa nel Internet Explorer un conxuntu de símbolos de namái llectura na barra de ferramientes.

1. Calque'l símbolu Editar ficheru na barra de ferramientes del documentu p'abrir una copia del ficheru nuna nueva ventana de LibreOffice.

2. Edite la copia del documentu.