Asistente pa tables - Establecer tipos de datos y formatos

Especifica la información de campu pa los campos escoyíos.

Campos escoyíos

Escueya un campu pa editar la información de campu.

^

Faiga clic pa mover el campu escoyíu una entrada escontra riba na llista.

v

Faiga clic pa mover el campu escoyíu una entrada escontra baxo na llista.

-

Desanicie'l campu escoyíu del cuadru de llista.

+

Amestar nuevu campu de datos al cuadru de llista.

Información de campu

Nome de campu

Amuesa'l nome del campu de datos escoyíu. Si deseyar, pue introducir un nome nuevu.

Tipu de campu

Escueya un tipu de campu.

AutoValue

Si establecer en Yes, el buscador de la base de datos xenera los valores d'esti campu de datos.

Entrada riquida

Si establecióse en sí, esti campu nun pue dexase baleru.

Llargor

Especifica'l númberu de caráuteres pal campu de datos.

Decimales

Especifica'l númberu de decimales pal campu de datos. Esta opción namái ta disponible pa los campos de datos numbéricos o decimales.

Valor predetermináu

Especifica'l valor predetermináu pa un campu Sí/Non.

Instrucción de medría automática

Escriba una espresión SQL qu'indique al orixe de datos qu'amonte automáticamente el campu de datos de tipu Enteru especificáu. Por exemplu, la siguiente instrucción MySQL utiliza la instrucción AUTU_INCREMENT p'aumentar el campu "díi" cada vez que la instrucción crea un campu de datos:

CREATE TABLE "tabla1" ("díi" INTEGER AUTU_INCREMENT)

Pa esti exemplu, tien d'especificar AUTU_INCREMENT nel cuadru Valor automáticu.

Asistente pa tables - Establecer clave principal