Asistente pa tables

L'Asistente pa tables ayúdalu a crear una tabla de base de datos.

Asistente pa tables - Escoyer Campos

Escueya los campos de les tables d'amuesa proporcionaes como puntu inicial pa crear la so propia tabla.

Asistente pa tables - Establecer tipos de datos y formatos

Especifica la información de campu pa los campos escoyíos.

Asistente pa tables - Establecer clave principal

Especifica un campu na tabla que se va utilizar como clave principal.

Asistente pa tables - Crear tabla

Escriba un nome par nala tabla y especifique si deseya modificar en zarrando l'asistente.

Anterior

Repare les opciones del diálogu que s'efeutuaron nel pasu anterior. La configuración actual nun se camudó. Esti botón namái pue activase a partir de la páxina 2 d'equí p'arriba.

Siguiente

Faiga clic nel botón Siguiente, y l'Asistente utiliza la configuración actual del diálogu y avanza al pasu siguiente. Si yá s'atopa nel últimu pasu, el botón convertir en Crear.

Finar

Aplica tolos cambeos y zarra l'asistente.

Encaboxar

Al faer clic en Encaboxar, el diálogu zarrar ensin guardar los cambeos efeutuaos.

Asistente pa tables - Escoyer campos