Ferramientes

El menú Ferramientes d'una ventana de base de datos.

Relaciones

Abre la vista Diseñu de relaciones y comprueba si la conexón de la base de datos almite relaciones.

Alministración d'usuarios

Abre'l diálogu Alministración d'usuarios si la base de datos ye compatible con esta función.

Filtru de tables

Abre'l diálogu Filtru de tables, que dexa especificar les tables de la base de datos que se van amosar o van anubrir.

Escueya les tables que deseya peñerar na llista Filtru.

Si escueye la tabla cimera d'una xerarquía escoyerán toles tables de la mesma.

Si escueye una tabla asitiada nun nivel inferior de la xerarquía, les tables asitiaes en niveles cimeros nun se van escoyer.

SQL

Abre'l diálogu SQL, que dexa especificar instrucciones SQL.