Asistente pa bases de datos

L'Asistente pa bases de datos crea un ficheru de base de datos que contién información sobre una base de datos.

Los pasos del Asistente pa bases de datos dependen del tipu d'operación y del tipu de base de datos.

Select Database

Crea una base de datos, abre un ficheru de base de datos o se coneuta con una base de datos.

Guardar y siguir

Especifica si deseya rexistrar la base de datos, abrir pa editala o inxertar una tabla nueva.

Configurar conexón de ficheros de testu

+Configurar conexón de LDAP

Configurar conexón de dBASE

Configurar conexón de JDBC

Configurar conexón de base de datos de Oracle

Configuración de MySQL

Configuración ODBC

Configurar conexón de Spreadsheet

Encaboxar

Al faer clic en Encaboxar, el diálogu zarrar ensin guardar los cambeos efeutuaos.

Anterior

Repare les opciones del diálogu que s'efeutuaron nel pasu anterior. La configuración actual nun se camudó. Esti botón namái pue activase a partir de la páxina 2 d'equí p'arriba.

Siguiente

Faiga clic nel botón Siguiente, y l'Asistente utiliza la configuración actual del diálogu y avanza al pasu siguiente. Si yá s'atopa nel últimu pasu, el botón convertir en Crear.