Diseñu de formulariu

Cualquier documentu de LibreOffice pue convertir nun formulariu. Lo único que se debe faer ye amestar unu o más campos de control de formulariu.

Abra la barra de herramienta Campos de control de formulariu. La barra de herramienta Campos de control de formulariu contién les funciones necesaries pa poder editar formularios. Va Atopar más funciones nes barres Diseñu de formularios y Más campos de control.

Mientres el diseñu del formulariu puédense incluyir campos de control, aplicar propiedaes a los mesmos, definir propiedaes de formulariu y definir subformularios.

L'iconu del Navegador de Formulariu Iconu na barra de diseñu de formulariu abre el Navegador de Formulariu.

L'iconu Abrir en mou diseñu Iconu dexa guardar un documentu de formulariu pa podelo abrir siempres en mou d'edición.

Si hai un fallu mientres l'asignación de propiedaes a los oxetos del formulariu (por exemplu, al asignar una tabla de base de datos inesistente a un oxetu) va amosase'l mensaxe de fallu correspondiente. Dichu mensaxe de fallu pue contener el botón Opciones. Si fai clic nel botón Más, ábrese un diálogu con más información avera del problema actual.