Páxines siguientes del convertidor de documentos

Especifica, pa cada tipu de plantía y de documentu, el directoriu del que se debe lleer y el directoriu nel que se debe escribir.

P'aportar a esti comandu...

Escueya Ficheru - Asistentes - Convertidor de documentos

Plantíes

Determina si tienen de convertise les plantíes y cómo.

Plantíes de testu

Tenga en cuenta que la etiqueta "Plantíes de testu" pue camudar, en función de les seleiciones efeutuaes na páxina anterior. Por exemplu, si escoyéronse documentos de Microsoft Word, la etiqueta especifica "Word - Plantíes".

Especifica que les plantíes tán de ser convertíu.

Incluyíos subdirectorios

Indica que los sub-directorios del directoriu escoyíu tamién van ser revisáu p'ficheros que concuerden.

Importar de:

Especifica'l directoriu que contién el códigu fonte.

Guardar en:

Especifica'l directoriu onde s'escriban los ficheros de destinación.

...

Abre un diálogu pa escoyer la ruta deseyada.

Documentos

Determina si efeutúase la conversión de los documentos y cómo.

Documentos de testu

Tenga en cuenta que la etiqueta "Documentos de testu" pue camudar, en función de les seleiciones efeutuaes na páxina anterior. Por exemplu, si escoyéronse documentos de Microsoft Word, la etiqueta especifica "Documentos Word".

Indicar que los documentos tán de ser convertíu.

Incluyíos subdirectorios

Indica que los sub-directorios del directoriu escoyíu tamién van ser revisáu p'ficheros que concuerden.

Importar de:

Especifica'l directoriu que contién el códigu fonte.

Guardar en:

Especifica'l directoriu onde s'escriban los ficheros de destinación.

...

Abre un diálogu pa escoyer la ruta deseyada.

Equí pue tornar a la páxina principal del Asistente de Conversión de documentos.