Asistente pa elementos de grupu

L'Asistente pa elementos de grupu empecípiase automáticamente al inxertar un cuadru de grupu nun documentu.

P'aportar a esti comandu...

Al dise√Īar el formulariu, faiga clic nel iconuCuadru de grupu de la barra de ferramientes y, col mur, cree un marcu.

Asistente pa elementos de grupu: Datos

Especifica qué campos d'opción contién cada marcu de grupu.

Asistente pa elementos de grupos: Seleición de campu predetermináu

Especifica qu'unu de los campos d'opción tea escoyíu de forma predeterminada.

Asistente pa elementos de grupu: Valores de campos

Asigna un valor de referencia a cada campu d'opción.

Asistente pa elementos de grupu: Campu de base de datos

Esta p√°xina nam√°i ye visible si'l documentu ta enllaz√°u con una base de datos. Especifica si los valores de referencia tienen de guardase na base de datos.

Asistente pa elementos de grupu: Crear grupu d'opciones

Especifica una etiqueta pal grupu d'opciones.

Encaboxar

Al faer clic en Encaboxar, el di√°logu zarrar ensin guardar los cambeos efeutuaos.

Anterior

Repare les opciones del diálogu que s'efeutuaron nel pasu anterior. La configuración actual nun se camudó. Esti botón namái pue activase a partir de la páxina 2 d'equí p'arriba.

Siguiente

Faiga clic nel bot√≥n Siguiente, y l'Asistente utiliza la configuraci√≥n actual del di√°logu y avanza al pasu siguiente. Si y√° s'atopa nel √ļltimu pasu, el bot√≥n convertir en Crear.

Crear

Crea un oxetu.