Exportación HTML ficha 1

Na primer páxina escuéyese un diseñu esistente o se crea unu nuevu.

La configuración d'esportación escoyida va guardase automáticamente como diseñu pa otres esportaciones. Pue especificase el nome del diseñu dempués de calcar en Crear.

P'aportar a esti comandu...

Nel menú Ficheru - Esportar de LibreOffice Draw o de LibreOffice Impress, escueya'l tipu de ficheru HTML, páxina 1 del asistente

Asignar diseñu

Nesta área pue empezar cola creación d'un nuevu diseñu, escoyer unu esistente o desanicialo.

Si desanicia un diseñu, namái se desaniciar la información del diseñu nel Asistente. Esta aición nun desaniciar un ficheru d'esportación.

Nuevu diseñu

Crea un diseñu nes páxines siguientes del Asistente.

Diseñu esistente

Carga un diseñu de la llista de diseños que se va utilizar como configuración inicial nes páxines siguientes del Asistente.

Llista de diseños

Amuesa tolos diseños.

Desaniciar el diseñu escoyíu

Desanicia'l diseñu escoyíu de la llista de diseños.