Asistente pa faxes Remitente y destinatario

Especifica la información de remitente pal fax.

P'aportar a esti comandu...

Escueya Ficheru - Asistentes - Fax - Páxina 3

Usar datos del usuariu pa remite

Inxerta marcadores de posición pa la direición na plantía pa fax. Más palantre nel documentu de fax, faiga clic nel marcador de posición pa introducir los datos reales.

Nuevu remite

Escueya pa introducir los datos de direición nos siguientes cuadros de testu. Los datos inxertar como testu normal nel documentu de fax.

(Campos de datos de direición)

Introduza los datos de la direición del remitente.

Utilizar marcadores de posición como direición del destinatario

Inxerta marcadores de posición pa la direición na plantía pa fax. Más palantre nel documentu de fax, faiga clic nel marcador de posición pa introducir los datos reales.

Use la base de datos de direiciones pa combinar correspondencia

Inxerta los campos de base de datos pa una combinación de correspondencia posterior col documentu de fax.

Dir a Asistente pa faxes - Pie de páxina