Asistente pa fax

Abre l'Asistente pa fax. L'Asistente ayuda a crear plantíes de documentu pa faxes. Si dispon d'un módem, pue unviar los faxes directamente al traviés d'él.

P'aportar a esti comandu...

Escueya Ficheru - Asistentes - Fax

LibreOffice incl√ļi una plant√≠a de documentos de fax que pue modificar por aciu l'Asistente p'axustala seg√ļn lo que precise. L'Asistente emp√≥n, pasu a pasu, na creaci√≥n d'una plant√≠a de documentu. Coles mesmes, apurre numberoses opciones de dise√Īos y patrones. La funci√≥n de vista previa ufierta una idea del aspeutu del fax en funci√≥n de los par√°metros de configuraci√≥n escoy√≠os.

Dientro del propiu diálogu puen modificar les entraes y opciones en cualquier momentu. Tamién pue omitise una páxina entera o inclusive toles páxines del Asistente, y nesi casu la configuración actual (o predeterminada) permanez vixente.

Asistente pa faxes - Dise√Īu de la p√°xina

Define l'estilu, el títulu y el formatu del documentu de fax.

Asistente pa faxes - Elementos pa incluyir

Escueya un logotipu pa la plantía. El tipu de logotipu escoyíu determina les opciones disponibles nesta páxina.

Asistente pa faxes Remitente y destinatario

Especifica la información de remitente pal fax.

Asistente pa faxes - Pie de p√°xina

Especifica la información del destinatario.

Asistente pa faxes - Nome y allugamientu

Define los elementos que se deben incluyir nel fax; como la fecha y l'asuntu.

Tornar

Faiga clic nel botón Tras pa ver les opciones qu'escoyó na páxina anterior. Anque faiga clic nesti botón, los valores actuales nun se van modificar nin van desaniciar. El botón Tras activar a partir de la segunda páxina.

Siguiente

L'Asistente guarda la configuraci√≥n actual y pasa a la p√°xina siguiente. El bot√≥n Siguiente queda inactivu al llegar a la √ļltima p√°xina.

Crear

En función de lo que s'escueya, l'Asistente crea una plantía de documentu y guardar. Nel área de trabayu apaez un documentu nuevu basáu na plantía col nome de ficheru "Ensin nomeX".

Encaboxar

Al faer clic en Encaboxar, el di√°logu zarrar ensin guardar los cambeos efeutuaos.