Índice - Búsqueda por pallabres clave na Ayuda

Pue guetar una tema específica escribiendo una pallabra nel cuadru de testu Términu de busca. La ventana contién una llista alfabética de términos del índiz.

Si'l cursor atopar nel índiz al escribir el términu de busca, la visualización va saltar directamente a la siguiente apaición. Al escribir una pallabra nel cuadru de testu Términu de busca, el focu va pasar al términu más afechu del llistáu d'índiz.

Iconu de conseyu

Les busques d'índiz y testu completu siempres s'apliquen al programa de LibreOffice que tea escoyíu. Escueya l'aplicación pertinente por aciu el cuadru de llista qu'hai na barra de ferramientes del visor de l'Ayuda.