Ventana de l'Ayuda de LibreOffice

Iconu d'alvertencia

El sistema d'ayuda pa toles versiones del software basar nos mesmos ficheros d'orixe. Dalgunes de les funciones descrites na ayuda pue ser que nun s'incluyan nesta distribución particular. Delles carauterístiques específiques d'una distribución pue ser que nun se menten nesta ayuda.

La ventana d'Ayuda amuesa la p√°xina d'Ayuda angua√Īo escoyida.

La barra de ferramientes dispon de funciones importantes pa controlar el sistema d'Ayuda:

Símbolu

Amuesa y anubre el panel de navegación

Símbolu

Vuelve a la p√°xina anterior

Símbolu

Avanza a la p√°xina siguiente

Símbolu

Vuelve a la primer p√°xina de la tema d'Ayuda actual

Símbolu

Imprimi la p√°xina actual

Símbolu

Amiesta esta p√°xina a los marcadores

Símbolu Guetar

Abre'l di√°logu Guetar nesta p√°xina.

Estes ordes at√≥pense tami√©n nel men√ļ contestual del documentu d'Ayuda.

P√°xina d'ayuda

Pue copiar del visor d'ayuda al cartafueyu del sistema operativu por aciu los comandos de copia est√°ndar. Por exemplu:

1. Nuna p√°xina d'ayuda, escueya'l testu que deseye copiar.

2. Prima +C.

Pa guetar na p√°xina d'ayuda actual:

1. Faiga clic nel iconu Guetar nesta p√°xina.

va abrise'l di√°logu Guetar nesta p√°xina.

Iconu de nota

Pue faer clic na p√°xina d'Ayuda y primir +F.

2. Nel cuadru Guetar, introduza'l testu que deseye guetar.

3. Escueya les opciones de busca que deseye utilizar.

4. Faiga clic en Guetar.

Pa guetar el siguiente escurrimientu del términu de busca na páxina, vuelva faer clic en Guetar.

√Ārea de navegaci√≥n

El panel de navegaci√≥n de la ventana d'Ayuda conti√©n les fiches Conten√≠u, √ćndiz, Guetar y Marcadores.

Nel cuadru de llista asiti√°u na parte cimera puen escoyese otros m√≥dulos de l'Ayuda de LibreOffice. Les fiches √ćndiz y Guetar nam√°i contienen informaci√≥n relativa al m√≥dulu de LibreOffice escoy√≠u.

Conteníos

Amuesa la estructura n'√°rbol de les principales p√°xines d'Ayuda.

√ćndiz

Contien un índiz de pallabres clave.

Guetar

Dexa efeutuar una busca en tol testu. La busca incl√ļi tol conten√≠u de l'Ayuda del m√≥dulu de LibreOffice angua√Īo escoy√≠u.

Marcadores

Contien marcadores definíos pol usuariu. Los marcadores puen editase, desaniciar o calcar nellos pa dir a les páxines correspondientes.