Executar directamente comandu SQL

En mou SQL nativu puen escribise comandos SQL que LibreOffice nun interpreta, sinón que se pasen directamente al orixe de datos. Si nun amuesa estos cambeos na vista de diseñu, nun va poder volver a esta vista.

Nun SQL nativu, la cadena SQL tresmítese directamente al sistema coneutáu de bases de datos, ensin que LibreOffice evaluar antes. Por exemplu, si apuerta al traviés de la interfaz ODBC a una base de datos, la cadena SQL pasar al controlador ODBC, que s'encarga de procesala.

Iconu

Executar directamente comandu SQL

Vuelva calcar el símbolu pa pasar de nuevu a el mou normal, nel que los cambeos de Diseñar consulta tán sincronizaos colos cambeos dexaos por SQL.