Asistente pa elementos de tabla

Si inxerta un campu de control de tabla nun documentu, de forma automática empecípiase el Asistente pa elementos de tabla. Nesti asistente pue especificase de forma interactiva la información que s'amuesa nel campu de control de tabla.

P'aportar a esti comandu...

Abra la barra de ferramientes Campos de control de formulariu, faiga clic nel iconu Más campos de control, nel iconu Control de tables y arrastre el mur pa xenerar el campu.

Iconu de nota

Use l'iconu Activar o desactivar asistentes pa torgar que l'asistente empecipiar de forma automática.

Asistente pa elementos de tabla / cuadru de llista / cuadros combinaos: Datos

Escueya la fonte de datos y la tabla a les que se correspuende'l campu del formulariu. Si inxerta'l campu de formulariu nun documentu que yá se enllazó a una fonte de datos, la páxina vuélvese invisible.

Asistente pa elementos de tables: Seleición de campu

Escueya equí los campos que tengan de ser amosaos nel campu de control de tables.

Encaboxar

Al faer clic en Encaboxar, el diálogu zarrar ensin guardar los cambeos efeutuaos.

Anterior

Repare les opciones del diálogu que s'efeutuaron nel pasu anterior. La configuración actual nun se camudó. Esti botón namái pue activase a partir de la páxina 2 d'equí p'arriba.

Siguiente

Faiga clic nel botón Siguiente, y l'Asistente utiliza la configuración actual del diálogu y avanza al pasu siguiente. Si yá s'atopa nel últimu pasu, el botón convertir en Crear.