Propiedaes de campos de control

Abre un diálogu pa editar les propiedaes del campu de control escoyíu.

P'aportar a esti comandu...

Men√ļ contestual d'un elementu de formulariu escoy√≠u Campu de control...

Iconu

Control

Iconu de nota

El di√°logu Propiedaes nam√°i pue abrir cuando s'escoy√≥ un control nel mou de dise√Īu.

Si introduz datos nel di√°logu Propiedaes, tenga en cuenta que ye posible faer entraes de delles llinies en ciertos cuadros combinaos. Esto ye v√°lidu pa tolos campos que dexen introducir espresiones SQL, seg√ļn nes propiedaes de campos de testu o etiquetes. Estos campos puen abrir pa introducir testu na llista abierta. Son v√°lides les siguientes combinaciones de tecles:

Tecles

Efeutu

+Flecha embaxo.

Esplegar el campu combinao

+Flecha enriba

Zarrar el campu combinao

(May√ļs)+(Entrar)

Amiesta una llinia nueva

Flecha enriba

Asitia'l cursor na llinia anterior.

Flecha embaxo

Asitia'l cursor na llinia siguiente.

(Entrar)

Completa la entrada nel campu y asitia el cursor nel campu siguiente.

Al igual que con cuadros de llista o campos combinaos, la llista pue abrir o zarrar con una pulsaci√≥n del mur sobre la flecha asitiada nel estremu derechu del campu. Sicas√≠, la entrada nesti casu introduzse bien na llista abierta bien nel campu de testu cimeru. Constit√ļin una esceici√≥n les propiedaes que riquen una representaci√≥n en llista, como la propied√° Entraes de llistes les cualos def√≠nense pa los campos de control Llist√°u y Campu combinao. Nesti casu, nam√°i puen editase les entraes cuando el ficheru ta abiertu.

Xeneral

La lling√ľeta Xeneral dexa definir les propiedaes xenerales d'un campu de control de formulariu. Diches propiedaes dependen del tipu de campu de control. Non toles propiedaes indicaes de sigu√≠o t√°n disponibles pa tolos campos de control.

Datos

La lling√ľeta Datos dexa asignar una fonte de datos al campu de control escoy√≠u.

Eventos

Na lling√ľeta Acciones puen enllazase macros con acciones que tienen llugar nos campos de control del formulariu.

Data (for XML Form Documents)

The Data tab page of the Properties dialog for an XML Form document offers some XML forms settings.