Suxerencies especiales pa campos de fecha

Al introducir un añu con dos díxitos, determinar el valor correspondiente de cuatro dígito según la configuración en - LibreOffice - Xeneral. Por exemplu, si establecer a 1935 como'l valor de la llende inferior, ya introduz 34 como valor de fecha, la resultancia va ser 2034 en cuenta de 1934.

El valor llende preestablecido va ser guardáu con cada documentu.

En LibreOffice, los años indicar con cuatro dígito, de forma que la diferencia ente 1/1/99 y 1/1/01 ye de dos años. La opción Añu (númberu de dos díxitos) dexa al usuariu definir los años nos que les feches de dos díxitos amestar a 2000. Esto significa que, si especifica la fecha 1/1/30 o otra posterior, la entrada "1/1/20" reconozse como 1/1/2020 en llugar de 1/1/1920.