<vArrexuntar Oxetos

Ye posible escoyer, arrexuntar, combinar, substraer o cortar dellos oxetos conxuntamente.

Los comandos tamién puen combinase, por exemplu p'acomuñar dellos grupos a unu solu, p'amestar una combinación, xunir la resultancia como grupu o como combinación, etc.

P'arrexuntar oxetos:

Iconu

Escueye l'oxetu quies arrexuntar y escoyer Modificar - Arrexuntar.

Por exemplu, pues agrupar tolos oxetos nel logo d'una compañia y redimensionar el logo como un oxetu únicu.

Despues d'arrexuntar los oxetos, escueye cada parte del grupu escueye'l grupu enteru.

Escoyer oxetos nun grupu

Iconu

Pa entrar nun grupu y poder editalo, tien d'escoyelo primeru (pulsiándolo o per mediu del tecláu - vease más palantre). De siguío pue entrar nel grupu al traviés del menú contestual, calcando la tecla (F3) o con una doble pulsación nel grupu. Al entrar por aciu d'un doble pulsación va desfaese la seleición del grupu, si esistiera, y nengún oxetu del grupu va quedar escoyíu.

Iconu

Pa salir d'un grupu, pue faer doble clic en cualquier llugar fora.