Crear Gradiantes Completos

Un rellenu de gradiente ye l'amiestu creciente de dos colories distintos o solombres del mesmu color que s'aplica a un oxetu de dibuxu.

P'aplicar un gradiente:

1. Escueya un oxetu de dibuxu.

2. Escueya Formatu - Rellenu y escueya Gradiente como'l tipu de Rellenu.

3. Escueya la opción Gradiente y de siguío unu de los gradientes de la llista.

Crear gradientes personalizaos

Pue definir los sos propios gradientes, modificar otros y√° creaos, seg√ļn guardar y cargar una llista de ficheros de gradientes.

Pa crear un gradiente personaliz√°u:

1. Escueya Formatu - Rellenu y calque la lling√ľeta Gradientes.

2. Escueya de la llista de los gradientes y√° esistentes el que deseye usar como puntu de partida pal nuevu gradiente.

3. Escriba'l nome del gradiente nel cuadru de testu y faiga clic en Aceutar.

El nome apaez a la fin de la llista de gradientes, escoyíu pa editalo.

4. Calque en Modificar... pa guardar los cambeos del nuevu gradiente. Na previsualización va ver el gradiente visualizáu.

5. Faiga clic en Aceutar.

Usar Gradientes y Tresparencies

Pue axustar col mur les propiedaes d'un gradiente seg√ļn la tresparencia d'un oxetu de dibuxu.

P'axustar el gradiente d'un oxetu de dibuxu:

1. Escueya un oxetu de dibuxu col gradiente que deseye modificar.

2. Escueya Formatu - Rellenu y calque la lling√ľeta Gradientes.

3. Afai'l valor pa los gradientes d'alcuerdu a les tos preferencies y fai clic en OK.

Iconu de conseyu

P'axustar la tresparencia d'un oxetu, escuéyalo, escueya Formatu - Rellenu y faiga clic na ficha Tresparencia.