Entamar, Alliniar y Distribuyir Oxetos

Entamar oxetos

Cada oxetu que pones nel to documentu ye almacenada sucesivamente nel oxetu anterior. Pa re-axustar l'orde del alamacenamiento d'un oxetu seleicionaod, prosigue d'esti mou.

1. Fai clic nel oxetu que quieras modificar la so posición.

2. Escueya Modificar - Entamar p'abrir el menú contestual y escueya una de les opciones disponibles:

Traer al frente asitia l'oxetu sobre tolos demás

Traer alantre asitia l'oxetu una posición más adelantrada na pila d'oxetos

Unviar tras asitia l'oxetu al fondu de la pila d'oxetos

Unviar al fondu asitia l'oxetu detrás de tolos demás

Detrás del oxetu asitia l'oxetu detrás d'otru oxetu escoyíu

Asitiar un Oxetu Detrás d'otru

1. Fai clic nel oxetu que quieras modificar la so posición.

2. Escueya Modificar - Entamar p'abrir el menú contestual y escueya Detrás del oxetu. El punteru del mur adopta l'aspeutu d'una mano.

3. Fai clic nel oxetu que deseye asitiar nel oxetu escoyíu.

Invertir l'orde en que se apilan dos oxetos

1. Caltenga calcada la tecla Mayús mientres fai clic en dambos oxetos pa escoyelos.

2. Escueya Modificar - Entamar p'abrir el menú contestual y escueya Invertir.

Alliniar Oxetos

La función Alliniación dexa alliniar oxetos según la rellación ente ellos o cola páxina.

1. Escueya un oxetu p'allinialo a la páxina, o dellos oxetos p'allinialos en rellación unos con otros.

2. Eliija Modificar - Alliniación y escueya una de les opciones disponibles.

Distribuyir Oxetos

Si escueye trés oxetos o más en Draw, tamién pue usar la orde Distribución pa consiguir un espaciáu vertical y horizontal uniforme ente los oxetos.

1. Escueya trés oxetos o más pa distribuyilos.

2. Escueya Modificar - Distribución.

3. Escueya la opción de distribución horizontal o vertical y faiga clic en Aceutar.

Los oxetos escoyíos apaecen na exa horizontal o vertical, distribuyíos n'intervalos regulares. Los dos oxetos más próximos a los estremos úsense como puntos de referencia y nun se mueven al aplicar la orde Distribución.