Asistente de Gráficu - Elementos del Gráficu

Nesta páxina del Asistente pa gráficos pue escoyer los elementos del gráficu que se van a amosar.

P'aportar a esti comandu...

Choose Insert - Chart...

Icon

Insert Chart

Press Shift+F1 and point to a control to learn more about that control.

Pa ingresar los elementos del gráficu

Escriba los títulos o faiga clic nos elementos que quiera que s'amuesen nel gráficu actual.

Títulos

Si escribe testu como títulu, subtítulu, o cualquier exa, va acutase l'espaciu necesariu p'amosar el testu xuntu al gráficu. Si nun escribe nengún testu, nun s'acutar espaciu, dexando mas espaciu p'amosar el gráficu.

Nun ye posible p'amestar el titulo de testu a la caxella. Tienes De ingresar el testu directamente.

Cuando'l gráficu ta concluyíu, pue camudar la posición y otres propiedaes nel menú Formatu.

Lleenda

La lleenda amuesa les etiquetes dende la primer filera o columna, o dende'l rangu fitu nel diálogu de Serie de Datos. Si'l so gráficu nun contién etiquetes, la lleenda amuesa testu como "Filera 1, Filera 2, ...", o "Columna A, Columna B, ..." acordies cola lletra del númberu de fileres o columnes de los datos del gráficu.

Nun pue escribir el testu directamente, xenérase automáticamente dende'l rangu de caxelles de Nome.

Escueya una de les opciones de posición. Cuando'l gráficu tea fináu, pue especificar otres posiciones utilizando'l menú Formatu.

Cuadrícules

La cuadrícula visible pue ayudar a envalorar los valores de los datos nel gráficu.

La distancia ente la cuadricula correspuende al la configuracion del intervalu na escala del axis y propiedaes.

La cuadrícula nun ta disponible pa los diagrames de círculu.

Elementos adicionales

Pa elementos adicionales pue utilizar el menu Inxertar del gráficu en mou edición. Ellí pue definir los siguientes elementos:

1. Exa secundaria

2. Cuadrícula auxiliar

3. Etiquetes de datos

4. Estadístiques, por exemplu valores promedios, barres de fallu Y y curves de regresión